Sömlösa kundupplevelser i alla kanaler

Utvecklingen inom e-handel och digitalisering ställer höga krav på infrastruktur och att de tekniska plattformarna kan leverera sömlösa kundupplevelser 24/7. Därför är det nu extra viktigt att bygga en e-handelstrategi som håller över tid i era olika tillväxtfaser.

Tillsammans hittar vi dina affärskritiska mål som driver lönsamhet och tillväxt och gör det komplexa enkelt och lättförståeligt var ni skall styra skutan härnäst.

Vi får er att lyckas mer er digitala resa

E-handel

Vi är en e-handelspartner som fokuserar på tillväxt och hjälper er att öka er försäljning oavsett om ni vill erbjuda era produkter B2B eller B2C. Behoven mellan B2B och B2C-försäljning ser väldigt olika ut och ställer olika krav på lösning. Vi hjälper er att hitta rätt plattform på er resa att gå från miljoner till miljarder.

Läs mer om E-handel

PIM

Med ett PIM-system (Product Information Management system) skapar du rätt förutsättningar att lyckas med att få ordning och reda på er produktinformation. Det finns flera anledningar till att behovet av PIM-lösningar stadigt ökar, som till exempel att produktinformationen blir avgörande i ett köpbeslut, att säljkanalerna blir allt fler.

Läs mer om PIM

DAM – media- och bildbank

Med ett DAM kan du enkelt hantera alla digitala tillgångar på ett och samma ställe. Ett DAM-system säkerställer att du är konsekvent i din varumärkeskommunikation oavsett var du nyttjar informationen eller vem som skall få tillgång.

Läs mer om DAM

Grafisk design

Oavsett om du vill underlätta och frigöra tid för formgivaren eller produktchefen som vill vara kreativ i sitt arbete, så har vi lösningar för dig. Vi kallar dem gärna hjälpredor, som frigör tid och resurser, minimerar manuellt supertråkigt arbete och hjälper till på riktigt genom att automatisera och skyffla produktdata till rätt plats.

Läs mer om grafisk design

Integration

Vårt DNA är sprunget ur teknik och vi har lång erfarenhet av att ha jobbat med att integrera och förena e-handel med många olika back office-system. Oavsett vilken strategi du vill tillämpa och hur din systemflora ser ut, hittar vi den bästa lösningen för din verksamhet, budget och specifika situation så att du kan maximera din ROI via integrationer.

Läs mer om integration