Verktyg för en effektiv grafisk produktion

Frigör tid åt det kreativa! Oavsett om du vill underlätta och frigöra tid för formgivaren eller produktchefen som vill vara kreativ i sitt arbete, så har vi lösningar för dig. Vi kallar dem gärna hjälpredor, som frigör tid och resurser, minimerar manuellt (tråkigt) arbete och hjälper till på riktigt genom att automatisera och skyffla produktdata till rätt plats.

Effektivitet_zitac

Rätt verktyg och lösning

Lägg tid på rätt saker och det som era medarbetare är anställda för. Med hjälp av av de olika verktyg och lösningar vi erbjuder en inhousebyrå, frigör ni oceaner av tid och vi vill lova att ni kommer få gladare och nöjdare medarbetare på köpet.

Kreativitet_zitac

Smarta implementationer

Underlätta för era kreatörer på rätt ställe, så de får ge utlopp sin kreativitet och visa vad de går för.

Genom att implementera smarta lösningar som vi gärna vill kalla hjälpredor, kan formgivaren fokusera på layout, snarare än tidskrävande hantering av produktdata eller diverse förfrågningar från organisationen.

automation_zitac

Automatisk katalogproduktion

Sitter du med oändligt mycket produktdata som ska förpackas på ett snyggt och smidigt sätt?

Med EasyCatalog plockar vi smidigt ut informationen ur ert affärssystem direkt in till layoutprogrammet. Och onödigt manuellt arbete minimeras

Kontakta en expert på grafisk produktion:

David Ahlbaum
E-post: david.ahlbaum@zitacsolutions.se

Kontakta oss

EasyCatalog för automatisk katalogproduktion

Med EasyCatalog plockar vi smidigt ut informationen ur ert affärssystem direkt in till layoutprogrammet. Och onödigt manuellt arbete minimeras. Formgivaren kan istället fokusera på formgivning och layout istället för tidskrävande hantering av produktdata.

Läs mer

Easycatalog 65bit katalogproduktion

Grafiska mallar för alla med 2imagine

Vill du kunna uppdatera information i ert grafiska material utan att behöva besvära marknadsavdelningen? En lätt ändring men du saknar rätt programvara? 2imagine är ett webbaserat mallverktyg som marknadsavdelningen förser med grafiska mallar, som sedan kan publiceras ut till verksamheten och återförsäljare.

Läs mer2Imagine

2imagine logo

Vi har anlitat Zitac under många år, framförallt för grafisk formgivning, och det känns nu som de är en del av oss. Zitacs konsulter levererar en hög nivå, både vad gäller service och kompetens.

Anna Dahlqvist Produktionschef Bilia Inhouse