Zitac Solutions är en webbyrå i Göteborg som hjälper företag att nå sina kunder genom digitala upplevelser som människor älskar. Genom kreativitet, teknik, kommunikation och ett högt personligt engagemang utvecklar vi din verksamhet att nå resultat och tillväxt utöver det vanliga. 

En webb-partner att lita på

Med över två decennier av erfarenhet och professionell expertis inom design, systemutveckling, affärsutveckling och projektledning, tar vi fram det bästa ur varje varumärke och skapar magi tillsammans med er.

Vår kundkrets är B2B- och B2C-företag som verkar inom bil-, blom-, detaljhandeln-, marin-, bygg- och anläggningsbranschen men vårt uppdrag förblir alltid detsamma; Att bidra till företagets utveckling genom en förbättrad kundupplevelse, ökade intäkter, effektivisera verksamheten och stärka varumärkets synlighet.

BigCommerce webb

Vi skapar effektiva arbetsprocesser

Genom att införa teknik och stödsystem för sälj- och marknadsavdelningen förbättrar vi hela organisationens möjlighet till digitalisering och skapar effektivare arbetssätt. Med andra ord, underlättar vi människors vardag och bidrar till företagets utveckling genom att digitalisera, integrera och automatisera. Automagi som underlättar!

IT och webb i nära samarbete

Zitac Solutions är dotterbolag till Zitac Consulting, ett IT-konsultbolag som utvecklar företags IT för att skapa säkra, effektiva och konkurrenskraftiga verksamheter och grundades ur ett teknikintresse och en stark önskan om att vara bäst inom sitt område.

Samarbetet mellan bolagen är starkt och vi hittar ofta värden för kunden där vi kan tillföra våra gemensamma expertis. Därmed är vi idag över 60 kollegor fördelade på fem orter i Sverige.

dam_zitac

Vi som jobbar här

Emelie Hellgren

Webbutvecklare

Peraxel Märs

Webbutvecklare

Lars Kennemark

Systemutvecklare, Teamledare

Kristin Berglund

Grafisk designer

Eva Ekstedt

Grafisk Designer

David Ahlbaum

Art Director

Kåre Larsson

Projektledare, DAM Specialist

Jerker Olander

DAM Specialist

Anna Claesson

Projektledare e-handel & marknadsföring

Tobias Ericsson

Projektledare

Christer Hermansson

VD