Zitac Solutions är en webbyrå i Göteborg som hjälper företag att nå sina kunder genom digitala upplevelser som människor älskar. Genom kreativitet, teknik, kommunikation och ett högt personligt engagemang utvecklar vi din verksamhet att nå resultat och tillväxt utöver det vanliga. 

En webbpartner att lita på

Med över två decennier av erfarenhet och professionell expertis inom design, systemutveckling, affärsutveckling och projektledning, tar vi fram det bästa ur varje varumärke och skapar magi tillsammans med er.

Vår kundkrets är B2B- och B2C-företag som verkar inom bil-, blom-, detaljhandeln-, marin-, bygg- och anläggningsbranschen men vårt uppdrag förblir alltid detsamma; Att bidra till företagets utveckling genom en förbättrad kundupplevelse, ökade intäkter, effektivisera verksamheten och stärka varumärkets synlighet.

Ikon Om Oss

Vi skapar effektiva arbetsprocesser

Genom att införa teknik och stödsystem för sälj- och marknadsavdelningen förbättrar vi hela organisationens möjlighet till digitalisering och skapar effektivare arbetssätt. Med andra ord, underlättar vi människors vardag och bidrar till företagets utveckling genom att digitalisera, integrera och automatisera. Automagi som underlättar!

IT och webb i nära samarbete

Zitac Solutions är dotterbolag till Zitac Consulting, ett IT-konsultbolag som utvecklar företags IT för att skapa säkra, effektiva och konkurrenskraftiga verksamheter och grundades ur ett teknikintresse och en stark önskan om att vara bäst inom sitt område.

Samarbetet mellan bolagen är starkt och vi hittar ofta värden för kunden där vi kan tillföra våra gemensamma expertis. Därmed är vi idag över 60 kollegor fördelade på fem orter i Sverige.

Gemenskap, innovation och glädje

Vårt moderbolag Zitac Consultings värdegrund har på ett avgörande sätt bidragit till vår gemensamma och framgångsrika utveckling under drygt 20 år. Våra uttalade värderingar och ledord har underlättat samarbetet mellan våra medarbetare, så väl som med våra kunder.

Zitac har skapat en stark förmåga att attrahera, utveckla och behålla kompetenta och erfarna medarbetare. Vilket är en förutsättning för att kunna erbjuda digitala tjänster och lösningar, med en hög grad av innovation. Alltid med målet att underlätta för människor i arbetslivet och skapa tillväxt och lönsamhet för företag.

Dessa lärdomar och erfarenheter tar vi nu med oss in i vår nya organisation för att lyckas bygga upp en stark kultur som är präglad av gemenskap, innovation och glädje!

 

zitac-solutions-gladje

Vi som jobbar här

Emelie Hellgren

Webbutvecklare

Peraxel Märs

Webbutvecklare

Amir Dosani

Systemutvecklare

Lars Kennemark

Systemutvecklare, Teamledare

David Ahlbaum

Art Director

Eva Ekstedt

Grafisk Designer

Kåre Larsson

Projektledare, DAM Specialist

Jerker Olander

DAM Specialist

Anna Claesson

Projektledare e-handel & marknadsföring

Tobias Ericsson

Projektledare

Christer Hermansson

VD