När du behöver en smart lösning

Vi är Zitac Solutions – ett företag inom IT-& reklambranschen med ett hjärta för teknik och människor. Som bolag har vi funnits sedan 2018. Som affärsområde betydligt längre. Zitac Solutions är nämligen en del av Zitac, ett IT-bolag som grundades ur ett teknikintresse och önskan om att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. Vi på Zitac Solutions har därmed över 40 grymma IT-kollegor fördelade på fem orter i Sverige.

Bolaget Zitac Solutions kom till för att vi upptäckte att det fanns ett behov av att hjälpa våra kunder även utanför IT-avdelningen. Genom att införa teknik och stödsystem för sälj- och marknadsavdelningen förbättrade vi hela organisationens möjlighet till digitalisering och skapade effektivare arbetssätt.

Med andra ord, vi underlättar människors arbete och bidrar till företagets utveckling och vi gör det genom att digitalisera, integrera och automatisera.

Vi är idag 10 medarbetare som jobbar med alltifrån webb-och systemutveckling till design och projektledning. En sak har vi alla gemensamt – vi vill alla hitta den bästa lösningen.

Affärsidé

Marknadsföra och leverera stödsystem och tjänster som underlättar samt effektiviserar våra kunders sälj & marknadskommunikation genom digitalisering, integration och automatisering.

Vision

Vi skall tillföra våra kunder affärsnytta som leder till mätbara konkurrensfördelar för våra kunder. Genom att leverera spetskompetens inom våra fokusområden, skall det stödja vår vision att optimera kundernas verksamhet.

Våra medarbetare

Christer Hermansson

VD

Linus Appelgren

Webbutvecklare

Joakim Larsson

Systemutvecklare

David Ahlbaum

Art Director

Kristin Berglund

Grafisk designer

Tobias Ericsson

Projektledare

Kåre Larsson

Projektledare, DAM Specialist

Samuel Berger

Systemutvecklare DAM

Emelie Hellgren

Eva Ekstedt

Grafisk Designer

Karriär

Vill du införa teknik och stödsystem som förbättrar organisationens möjligheter till digitalisering och effektivare arbetssätt? Vill du ingå i ett erfaret team med stor möjlighet att dela och utveckla idéer tillsammans? Zitac Solutions växer och nu behöver vi utöka med fler spelare i vårt team. Vill du jobba med oss?

"Zitac Solutions är ett företag som xxxxx."

Mycket nöjd kund.

Kontakta oss

Låter detta bra och vill höra lite mer om hur vi kan hjälpa dig?
Kontakt oss så berättar vi gärna mer.