Välkommen till våra lunch-webinars; Lunch n Learn. En plats för dig som är nyfiken (och hungrig) på e-handel, webb och IT. Varje månad har vi ett nytt tema där vi bjuder vi in experter till Zitacs studio för att debattera och dela med sig av insikter och erfarenheter. Här hittar du inspelningar från tidigare webinars, om du missade chansen live.

Kommande events & webinar

Så skapar du en marknadsmotor för B2B

Står du inför utmaningen att uppnå samma resultat från era marknadsinsatser, med mindre resurser och budget? Få konkreta tips på verktyg och strategier för en mer hållbar och effektiv tillväxt B2B.

AI i praktiken

Hur man med hjälpa av AI kan kan strukturera ostrukturerad kunddata för att användas i andra system och utveckla nya tjänster. Missa inte nästa webinar!

Inspelade webinars

Här hittar du inspelningarna från tidigare webinars.

Så skapar du en säker digital identitet

Med anledning av den ökade rapporteringen om cyberattacker, bjuder vi in Zitacs egen IT-chef, Johan Karlgren och Affärsområdeschefen för Secure IT, Emil Lunde för en diskussion om hur man skyddar sin digitala identitet.

Så hanterar du Mac i en Windowsvärld

I detta Lunch 'n Learn-webinarium utforskar vi och diskuterar de bästa metoderna och verktygen för att optimera hanteringen av Mac-datorer i din organisation.

Förbättra er digitala närvaro med en enhetlig bildhantering

Skapa ordning och reda bland era bilder och få ut dem snabbt och smidigt till era kanaler. Våra experter berättar hur.

BPMN – din blueprint för automation

Lär dig hur affärsprocessmodellering kan effektivisera och automatisera era arbetsflöden, minska manuella insatser och frigöra potential för innovation och tillväxt.

Här kan du se alla våra webinars en gång till.

Om du missade ett webinar eller vill se det igen, hittar du inspelningarna här.

Vill du se ett tidigare webinar igen? 

Om du missade ett webinar eller vill se det en gång till, hittar du alla inspelningar här.