Vad är BigCommerce?

BigCommerce är en e-handelsplattform som innehåller allt man behöver för att sätta upp en onlinebutik för B2B och B2C. Lösningen är en multi-channel och erbjuder funktioner och integrationer så som betallösningar, PIM, SEO-verktyg m.m. Dessutom finns det ett stort bibliotek av färdiga teman och teman som skräddarsys helt efter era krav.

Detta är en SaaS-tjänst (Software-as-a-Service), vilket innebär att drift, underhåll och uppdateringar sköts av leverantören mot en månadskostnad. Varken lokal installation krävs eller köp av webbhotell, och det enda som behövs för att få åtkomst är en webbläsare. BigCommerce passar de som är ute efter en kraftfull plattform, för hantering av en stor omfattning produkter, och vill ta del av plattformens många hjälpmedel för onlinemarknadsföring.

BigCommerce är en av de största och snabbast växande plattformarna för e-handel på marknaden just nu. Över 90.000 online-butiker står idag på BigCommerce plattform i 120 länder, från små startups-bolag till världsledande företag som Toyota.

Det spelar ingen roll vilken bransch eller vilken typ av produkter ni vill sälja; med BigCommerce blir det enkelt att nå era kunder online.

Tio fördelar med BigCommerce:

 • Ett komplett Content Management System (CMS)
 • Headlesslösning är möjligt
 • Multi channel – sälj över flera kanaler, Facebook, Instagram, Google Shopping etc
 • Sälj i flera olika valutor
 • Stort utbud av färdiga teman 
 • Möjlighet att modifiera sidmallar och utseende (CSS och HTML)
 • SEO-verktyg för att lyckas med sökmotoroptimering, för högre ranking på Google och övriga sökmotorer
 • Integrera Klarna, Pay Pal och andra betaltjänster
 • Integrera med Mailchimp eller andra tjänster för nyhetsbrev
 • Verktyg för att hantera "övergivna kundvagnar" (påminnelser kan skickas ut till kunder + produkter ligger kvar i kundvagn)
 • Kunder kan lämna produktomdömen efter ett köp med Google Customer Reviews
 • Ingen gräns för hur många produkter man kan sälja
 • Obegränsat antal användarkonton
 • Stort utbud av plugins för att skapa bra kundupplevelser
BigCommerce E-handelsplattform
BigCommerce Zitac

Skapa e-handel direkt mot business to business-försäljning.

BigCommerce erbjuder ett stort ekosystem med färdigbyggda integrationer.

Inga gömda transaktionsavgifter; säljer ni för 1000 kr så behåller ni 1000 kr.a

Automatisk överföring av produktdata från externt PIM-system.

designa

Designa med full frihet
Sätt fart på kreativiteten! Vi anpassar och skapar snygga butiksupplevelser anpassade för er.

Multichannel
text teajfaoögjaåpgka gjogajgan gjaö fjf fkäafkaä fka
jgaöoajkgoajg a ffk fkfkkfo alitagjn

Appar från tredje part
Integrera med appar från tredje part för ännu fler funktioner.

Tryggt och säkert
Lättanvänd och säker plattform som fungerar när du behöver den som mest

BigCommerce finns enkelt förklarat i två versioner; Essentials för mindre företag och Enterprise för de som beräknar att sälja riktigt stora volymer. Samtliga månadsplaner ger er åtkomst till en fullt utrustad och responsiv e-butik med smarta funktioner för positiva köpupplevelser, marknadsföring, SEO-verktyg, webbanalysverktyg med mera.

Den mest grundläggande börjar på $29.95 / månad. Oavsett storlek på ert företag, garanterar vi att det finns en månadsplan som passar just er. Och till skillnad från många konkurrerande plattformar, finns det inga gömda transaktionsavgifter. Säljer ni för 10.000 kr så behåller ni hela vinsten. Självklart kan man också välja att köpa på årsbasis.

Essentials

Lämplig för mindre verksamheter. Finns som Standard, Plus och Pro. För Standard och Plus, får man sälja för max $50,000 och max $180,000 årligen. Om man säljer mer än $450,000 i månaden uppgraderas man till Pro.

 • Standard: $29.95 / mån
 • Plus: $79.95 / mån
 • Pro: $299.95 / mån

Enterprise

För de flesta av våra kunder är Enterprise det bästa alternativet. Enterprise är den paketering rustad för verksamheter och företag med riktigt stora säljvolymer.

Om ni är intresserade av BigCommerce Enterprise, hjälper vi er att ta fram en prisbild anpassad för er. Vi är partner till BigCommerce och hjälper er med alla era frågor, demo och finns med er under hela processen.

 • Enterprise: prissättning anpassas efter storlek och behov
BigCommerce innehåll

Lär känna plattformen i er takt

Innan ni tar några beslut, kör vi en demo med er på hela plattformen, för att ge er full förståelse. Därefter finns det möjlighet att testa på egen hand i 15 dagar, helt utan någon avgift.

Låter detta krångligt? Vi hjälper er att reda ut skillnaderna mellan de olika nivåerna och tar fram en månadsplan, tillsammans med BigCommerce.

Kontakta vår expert:

David Ahlbaum
E-post: david.ahlbaum@zitacsolutions.se

Kontakta mig

E-handel för er

Dagens e-handel handlar om att vara synlig, tillgänglig och relevant. Våra utvecklare och webbdesigners hjälper er att bygga en framgångsrik e-handel med med lösningar som ersätter tidskrävande manuellt arbete – anpassade för dagens marknad. Att välja den bästa e-handelslösningen är inget lätt val då det finns många tjänster och plattformar att välja bland. Vi har lång erfarenhet av flera olika e-handelslösningar, därför behöver ni inte på egen hand ta reda på vilken lösning som är bäst för er. Lita på oss, vi hjälper er.

Usp 1

Kort beskrivning här

Usp 2

Kort beskrivning här.

Usp 3

Kort beskrivning här

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för att effektivisera er verksamhet och vardag.

Zitac Solutions webbdesign

Kostnadsfri demo

Ett första steg mot att komma igång med er e-handel är att boka en online-demo med oss. Då får ni snabbt en uppfattning om vad BigCommerce kan göra för er.