Smartare hantering av produktinformation

Har ni ett stort produktsortiment där information om produkterna ständigt ändras? Finns det ett behov av att anpassa innehåll för olika ändamål och språk? Är ni flera i företaget som ser till att informationen om produkterna uppdateras? Om ni svarar ja på dessa frågor behöver ni med all sannolikhet ett PIM-system.

PIM står för Product Information Management och betyder hantering av produktinformation. Med ett PIM-system strukturerar ni och samlar all data om era produkter centralt på ett ställe. På Zitac Solutions arbetar vi med två st PIM-system i dagsläget; PicoPim och Sales Layer. Vi gör en noggrann utvärdering av era önskemål och förutsättningar innan vi tar beslut om vilket som är bäst för just er verksamhet.

Sales Layer är en användarvänlig plattform som hanterar all er produktdata på ett ställe. Sales Layer kategoriserar er data på ett ögonblick från ett Excel-dokument eller en CSV och XML-fil. Detta är en enkelt och smidig plattform som flera medarbetare kan hantera samtidigt.

Varför använda ett PIM-system?

Med ett PIM-system säkerhetsställer ni att alla i organisationen har samma information om produkten. På så vis blir det lättare att kommunicera informationen vare sig det är till kund eller till leverantör. Produkterna kläs med samma information vilket gör att det blir tydligt och konsekvent sätt att presentera produkterna. Vilket ger era kunder en positiv upplevelse – som snabbare leder till köp.

Vem behöver ett PIM-system?

Har ni ett stort produktsortiment? Driver ni en e-handel? Hanterar ni produkter på olika marknader som har olika språk? Säljer ni era produkter tillsammans med andra produkter i paketlösningar? Då skulle vi säga att ni absolut behöver ett PIM-system. Ett PIM-system är lika lämpligt för era digitala kanaler som i tryckt material.

Vilken information kan jag ha i mitt PIM?

- Teknisk data (specifikationer, mått, ingredienser) - Användardata (Beskrivningar, manualer, var produkten ska användas) - Emotional data (produktberättelser, längre beskrivningar) - Mediafiler (bilder, videos, pdfer)

Hur hjälper vi er?

Behöver ni få hjälp med er PIM-process eller vill komma igång med den har ni hittat rätt! Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång.
Vi på Zitac Solutions arbetar med flera olika PIM-system och vi hjälper er med era utmaningar.

PicoPIM - byggt för verksamheten, förstärkt av medarbetarna

PicoPIM är en komplett lösning med avseende på integration, flexibilitet och kollaboration. Där många andra lösningar låser kunder i kostsamma avtal och dyra integrationer, framstår PicoPIM som överlägset effektivt och billigt att äga utan att ge avkall på tillgänglighet, anpassningsbarhet och projektframfart. PicoPIM omfamnar många populära metaforer inom PIM, men med modernaste teknik och överlägsen prestanda.

Akeneo?

Text text text text

Fler lösningar

För att optimera er verksamhet.