Webinar 23 januari | En väg till smidig integration

Så hanterar du Mac i en Windowsvärld

Står du inför utmaningen att integrera Mac-datorer i en Windows-baserad arbetsmiljö? Antalet Mac-användare ökar stadigt, och de förväntar sig en hög grad av användarvänlighet. Samtidigt har säkerhetskraven i din IT-miljö ökat.

Det är nu avgörande att förstå hur du bäst kan integrera Mac-datorer i företagets övergripande IT-strategi. Det är en komplex uppgift som kräver noggrann planering och expertis.

I vårt kommande Lunch 'n Learn-webinarium kommer vi utforska och diskutera de bästa metoderna och verktygen för att optimera hanteringen av Mac-datorer i din organisation.


 

Vad kan du förvänta dig att ta med dig från detta webinarium?

    • Djupgående insikter: Vi kommer att granska och analysera de mest utmanande aspekterna av att integrera Mac-datorer i en Windows-dominerad arbetsmiljö och hur dessa utmaningar påverkar produktiviteten och säkerheten.

 

    • Säkerhet och efterlevnad: Upptäck hur du kan bygga en stark säkerhetskultur och säkerställa att Mac-datorerna i din organisation följer säkerhetskraven utan att kompromissa med användarupplevelsen.

 

    • Strategiskt tänkande: Få insikter i strategier och bästa praxis för att minimera administrationskostnader och konflikter mellan IT-avdelningen och användarna, samtidigt som du ökar produktiviteten.

 

 

Denna session är speciellt utformad för:

  • IT-chefer och IT-administratörer
  • Beslutsfattare inom IT som vill optimera Mac-integrationen i företaget
  • De som strävar efter att balansera användarvänlighet med stränga säkerhetskrav

 

Vår expertpanel:

David Arvidsson
Lösningsarkitekt Modern Workplace
Lär känna David →

David förespråkar Mac och den såkallade "Apple experience". Enligt David är säker hantering av Mac ett måste, speciellt i dessa tider då IT-säkerhet högt upp på mångas agenda.

Hans Grünewald
Säljchef Zitac Consulting

Mer om Zitac →

Hans är försäljningschef på Zitac som har en bra bild av kundernas situation och kan ofta hamna i dialoger kring hur man ska hantera dem relativt små grupperna av mac användarna på arbetsplatsen.

Här ser du inspelningen igen

När
23 Jan 2024
Tid
11:30 - 12:20
Var
Online
Sista anmälningsdag
2024-01-23