Product Information Management

Med ett PIM-system (Product Information Management system) skapar du rätt förutsättningar att lyckas med att få ordning och reda på er produktinformation. Det finns flera anledningar till att behovet av PIM-lösningar stadigt ökar, som till exempel att produktinformationen blir avgörande i ett köpbeslut och att säljkanalerna blir allt fler. Men också att globaliseringen och behovet att information på fler språk ökar och sist men inte minst att sortiment och produkter utvecklas och förnyas i allt snabbare takt.

Med ett PIM-system skapar du rätt förutsättningar

Med ett PIM-system (Product Information Management system) skapar du rätt förutsättningar att lyckas med att få ordning och reda på er produktinformation. Det finns flera anledningar till att behovet av PIM-lösningar stadigt ökar, som till exempel att produktinformationen blir avgörande i ett köpbeslut, att säljkanalerna blir allt fler.

Men också att globaliseringen och behovet att information på fler språk ökar och sist men inte minst att sortiment och produkter utvecklas och förnyas i allt snabbare takt.

Snabbt och smidigt

Uppdatera era kanaler med nya produkter och rätt information samtidigt vid lansering. Samtidigt som era medarbetare tycker det är en fröjd att gå till jobbet och få uppdatera webben.

En upplevelse i särklass

Ge kunden vad den förtjänar och er ett extra klick på köpknappen, genom att visa produkterna från sin bästa sida med bilder och information.

Koll och kontroll

Kontrollbehovet mättas och ni kan sova lugnt om natten, när PIM-systemet ser till så allt är rätt

Zitac Solutions BigCommerce

Content Onboarding

Excelfiler

Affärssystem

Externa leverantörer

Zitac Solutions BigCommerce

Content Creation

Katalogproduktion

Mediahantering

Marknadsmaterial

Produktblad

Zitac Solutions BigCommerce

Content Distribution

Butiker

E-handel

Marknadsplatser

Återförsäljare och Distributörer

Bränsle för er tillväxt

Sales Layer effektiviserar hanteringen av data inför publicering i olika distributionskanaler och gör den tillgänglig för rätt personer i din organisation. Berika varje produkt med beskrivningar, attribut, och språkversioner för alla era kanaler och få koll och kontroll på all information.

Läs mer om Sales Layer

Sales Layer PIM logo