Vill du ha en skräddarsydd webbsida så snygg och användarvänlig att det blir kaos i online-trafiken? Våra webbdesigners och utvecklare får ditt varumärke att lyfta över konkurrenternas med hisnande fart! Tricket är att ta reda på hur kunden interagerar genom hela kundresan, och vilken upplevelse som förväntas.

Design och varumärkes-guider

Vi hjälper dig att utveckla och förbättra ditt varumärke i alla olika gränssnitt ut emot kund. Tillsammans tar vi fram guidelines så ni får ett enhetligt och konsekvent uttryck, oavsett vem i organsationen hos er som skall skapa magi digitalt.

UX/UI design

Vi hjälper dig optimera användarupplevelsen och användargränssnitt så ni kan få maximal nytta från webbtrafiken så väl som interna arbetssätt, öka konverteringar och därmed öka värdet för era kunder.

ux-design

Redaktionell planering

Vad som skall publiceras var i vilken kanal, till vilket kundsegment och var i köpresan? Komplexiteten kring att hantera och organisera ditt kontent kan ibland kännas övermäktigt. Vi hjälper dig nysta i röran och bygga upp en arkitektur kring allt ditt innehåll, så dina kunder kan få en så bra upplevelse som möjligt och hitta rätt information vid rätt tillfälle.

UX/UI Audit

Vet ni inte riktigt i vilken ände av snöret ni skall börja för att få ut maximal effekt av er investering? Eller fick ni inte riktigt det resultat ni önskade?

Vi tar fram en plan efter att vi gått igenom och gjort en översyn av alla era olika plattformar för att t.ex. öka konverteringen, effektiviteten internt eller automationsgraden mellan systemen.

leads

Affärsidé

Marknadsföra och leverera stödsystem och tjänster som underlättar samt effektiviserar våra kunders sälj & marknadskommunikation genom digitalisering, integration och automatisering.

Vision

Vi skall tillföra våra kunder affärsnytta som leder till mätbara konkurrensfördelar för våra kunder. Genom att leverera spetskompetens inom våra fokusområden, skall det stödja vår vision att optimera kundernas verksamhet.

Kontakta en expert:

Anna Claesson
E-post: anna.claesson@zitacsolutions.se

Kontakta oss