Rätt målsättning är vårt mål. Oavsett var du befinner dig i din digitala mognad, om du redan har en e-handelsplattform eller inte, så hjälper vi dig hitta rätt målsättning för ditt projekt. Dessa tjänster erbjuder vi i strategi- och upptäckarfasen:

Workshop för att ta reda på era behov

Efter en Utforska och Upptäckar-workshop, där vi tar reda på dina behov och mål, tar vi fram den strategi som skall ligga till grund för din digitala resa eller projekt. Vi använder också dessa tillfällen till att bättre förstå och identifiera era utmaningar, eventuella risker och hinder för att kunna komma vidare och bygga en framgångsrik e-handel, digital marknadsföring eller ny webbplats.

Digital marknadsföring

Oavsett om ni behöver stöttning i en del av er marknadsföring som optimering av kanaler, SEO-strategi, eller att identifiera er köpresa och sätta upp mätetal för webbanalys, finns vi här som en del av era större eller mindre projekt.

workshop

Val av plattformar och konfiguration

För att hitta rätt i djungeln av plattformar i dagens digitala landskap, som ofta känns övermäktig, guidar vi dig igenom ett antal olika steg och beslut för att uppnå den målsättning ni har satt upp i er organisation. Har ni redan valt plattform skräddarsyr vi den utifrån ert arbetssätt och era kommersiella behov.

Integration och utveckling

Skippa besväret med tråkig manuell datainmatning och integrera dina olika plattformar direkt i ditt arbetsflöde. Så föder tillhörande kring-system din e-handel eller webb med matnyttig, korrekt information. Att veta hur man integrerar och utnyttjar system.

digitala plattformar

Affärsidé

Marknadsföra och leverera stödsystem och tjänster som underlättar samt effektiviserar våra kunders sälj & marknadskommunikation genom digitalisering, integration och automatisering.

Vision

Vi skall tillföra våra kunder affärsnytta som leder till mätbara konkurrensfördelar för våra kunder. Genom att leverera spetskompetens inom våra fokusområden, skall det stödja vår vision att optimera kundernas verksamhet.

Kontakta en expert:

Anna Claesson
E-post: anna.claesson@zitacsolutions.se

Kontakta oss