Smartare och snabbare produktion av trycksaker

Jobbar du med återkommande trycksaksproduktioner med snarlika upplägg och information? Sitter du med oändligt mycket information som ska förpackas på ett snyggt och smidigt sätt? Hur brukar korrektursvängar se ut? Om du har en datakälla som innehåller all rätt information har vi lösningen för dig.

EasyCatalog är ett Plug-in till Adobe InDesign som möjliggör en smartare och snabbare produktion av trycksaker. Med detta kopplat till InDesign säkerställer du att er produktkatalog innehåller rätt information.

Varför använda EasyCatalog?

Med EasyCatalog kan ni uppdatera er katalog med rätt priser med bara en knapptryckning!

Vem behöver EasyCatalog?

Jobbar ni med trycksaksproduktion som innehåller många produkter? Ändras produktinformationen ofta? Då har ni definitivt användning av EasyCatalog.

Hur kommer vi igång?

För att lyckas med EasyCatalog behöver ni en strukturerad datakälla där EasyCatalog kan hämta aktuell information. Datakällan kan t.ex. vara en xml-fil eller en ODCB–databas.

Hur hjälper vi er?

Vi på Zitac har lång erfarenhet av EasyCatalog. Vi kan hjälpa er att komma igång med era licenser, vara resursförstärkare vid produktion, bollplank när frågor uppstår eller hålla utbildning för nya användare.

Kom igång med EasyCatalog

Vi hjälper er med licens och utbildning för att ni ska få bästa möjliga start på er produktion.

Utbildning

Vi håller regelbundet utbildning för våra kunder.

Workshop

Har ni redan licens och vill ta nästa steg i att förbättra er produktion? Vi skräddarsyr en workshop där vi tittare närmare på vad just ni behöver hjälp med.

EasyCatalog effektiviserar dina InDesign-produktioner.

Andra lösningar

För att optimera er verksamhet.