Digitala lösningar för B2B och B2C

Genom vår expertis inom design, utveckling och marknadsföring skapar vi användarupplevelser i världsklass, som driver trafik, interagerar med konsumenten och konverterar.

Vi anser att varje del av ett projekt hänger ihop och behövs lika mycket för att lyckas på bästa sätt. Att dela ett gemensamt mål, sätta en tydlig strategi som i slutändan driver trafik och konverterar kunder, är nycklar som måste finnas med för att lyckas på er digitala resa.

Vi får er att lyckas med er digitala resa

Strategi

Oavsett var du befinner dig i din digitala mognad, om du redan har en e-handelsplattform eller inte, så hjälper vi dig hitta rätt målsättning för ditt projekt. Dessa tjänster erbjuder vi inom Strategi och i upptäckarfasen.

Läs mer

UX & Design

Vill du ha en skräddarsydd webbsida så snygg och användarvänlig att det blir kaos i online-trafiken? Våra webbdesigners & utvecklare får ditt varumärke att lyfta över konkurrenternas med hisnande fart! Tricket är att ta reda på hur kunden interagerar genom hela kundresan, och vilken upplevelse som förväntas.

Läs mer

Utveckling & Integration

Skippa besväret med tråkig manuell datainmatning och integrera olika plattformar direkt i ditt arbetsflöde. Låt tillhörande kring-system berika din e-handel eller webb med matnyttig, korrekt information.

Läs mer

Marknadsföring

Smarketing innebär att du är med och vägleder kunden i den digitala köpresan genom relevanta och värdefulla marknadsinsatser, för att sedan underlätta för säljarna att få förtroende och kontakt när kunden väl är redo.

Läs mer

Hosting

Funderar du på hur ni ska göra med hosting? Är det dags att flytta den? Men vart? Och vad innebär det när det kommer till säkerhet och prestanda? Våra drifttjänster är anpassade efter våra kunders behov och vår mångåriga erfarenhet inom IT-drift.

Läs mer