Få bättre rankning och mer trafik

Sökmotoroptimering eller SEO, (från engelskans Search Engine Optimization) är den process man gör för att optimera en webbsida och dess innehåll för att användare lättare ska hitta till er sida, när de söker på relevanta termer och ord. Eftersom att nästan alla idag använder internet som ett första steg i en köpprocess, är det så klart viktigt med en närvaro där.

Högre placering och ökad synlighet

Att arbeta kontinuerligt med SEO är mycket viktigt för att er webbsida ska ta de högsta placeringarna på sökmotorernas resultatsidor.

Undvik att tappa affärer

Öka era chanser att hamna högre upp än era konkurrenter. Minska risken att tappa viktiga affärer.

Organisk trafik är inte kostsamt

Sökmotoroptimering är gratis hos sökmotorerna till skillnad mot betalda annonser. Gör man det på rätt sätt, lönar det sig.

Vill du ha mer information om SEO redan nu?

Ta mig till kontaktformuläret

Vi tar fram innehåll som gör att du rankar högre

Metarubrik, metabeskrivningar och alt-taggar

Det finns en del åtgärder som är en grundläggande förutsättning för att lyckas med SEO-optimering;  till exempel meta-rubriker, metabeskrivningar och alt-taggar. Detta är relativt enkla justeringar, men det gäller att veta vart och hur man ska få till detta på bästa sätt.

Vi ser över er site och gör alla grundläggande inställningar för att säkra att allt är rätt från grunden, innan vi går vidare med de lite mer avancerade SEO-justeringarna. Detta kallar man för on-page-SEO.

Keyword Research – sökordsanalys

Vilka ord beskriver ert företag och tjänster bäst? Och ännu viktigare; vilka sökord genererar mest trafik?

En sökordsanalys är bland det första vi gör för att hitta de sökord som är viktiga för just er verksamhet. Dessa ord är era nyckelord eller sökord, alltså de ord som ni vill att era kunder ska upptäcka er på – och generera leads. Vi mäter sökvolym på och kollar söktrender för att sedan kunna definiera vilka sökord som genererar mest relevant trafik och där med rätt kunder till er site.

Keyword Benchmark – analysera era konkurrenter

När man har definierat sökorden bör man också göra en jämförelse mot sina konkurrenter och deras nyckelord. Det är möjligt att få en inblick i detta genom digitala verktyg.

Kanske upptäcker ni dessutom konkurrenter ni inte har varit medvetna om tidigare. Att ta reda på vilka sökord eller fraser som genererar trafik till era konkurrenter, gör att ni har lättare att komma förbi dem i sökresultaten och helt enkelt rikta trafiken mot er site istället.

Backlinks – länkstrategi

 En länkstrategi är nödvändig att ha för att kunna få andra webbplatser att länka in till er sida. Med en bra länkstrategi berättar man för Google att er sida är tillförlitlig och innehåller relevant information. Med våra digitala verktyg kan vi analysera vilka webbsidor som länkar in till er idag. Detta kallas också för off-page SEO.

PicoPIM - byggt för verksamheten, förstärkt av medarbetarna

PicoPIM är en komplett lösning med avseende på integration, flexibilitet och kollaboration. Där många andra lösningar låser kunder i kostsamma avtal och dyra integrationer, framstår PicoPIM som överlägset effektivt och billigt att äga utan att ge avkall på tillgänglighet, anpassningsbarhet och projektframfart. PicoPIM omfamnar många populära metaforer inom PIM, men med modernaste teknik och överlägsen prestanda.

Akeneo?

Text text text text

Hur hjälper vi er?

Behöver ni få hjälp med er SEO-process eller önskar hjälp har ni hittat rätt. Kontakta oss så hjälper vi er.
Vi på Zitac Solutions arbetar med flera olika SEO-verktyg och vi hjälper er med era utmaningar.

Andra lösningar

För att optimera er verksamhet.