­Är du vår nästa Account Manager?

Har du förmågan att inspirera och engagera? Har du erfarenhet av försäljning inom IT och B2B? Är du ansvarstagande och vill vara med och utveckla vår tillväxt och driva vår försäljning framåt i Norden och samtidigt ha riktigt kul på jobbet? Då kan den här rollen vara något för dig.

Din bakgrund

Att du har en egen drivkraft och ett stort engagemang i allt du gör ser vi som en självklarhet. Du har hög social kompetens, inge stort förtroende och inneha förmågan att utveckla befintliga och nya affärsrelationer på ett strukturerat sätt. Du är resultatorienterad och målinriktad samt noga med detaljer och förstår vikten av att ha löpande kommunikation med kunden.

En stor fördel är också om du har erfarenhet och förmåga att se kundens hela utvecklingspotential och kan upptäcka nya behov som stärker vår långsiktiga kundrelation.

Som person är du positiv, prestigelös och har integritet. Du har ett genuint intresse och nyfikenhet på våra erbjudanden och affär. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga kvalitéer.

Du har god erfarenhet av försäljning inom:

  • B2B inom IT
  • DAM, PIM och/eller E-handelsplattformar
  • Andra liknande marknad- eller sälj-system inom IT

Beroende på din kompetens och ditt intresse finns det stora möjligheter att påverka vart ditt fokus ska vara. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande och engelska på professionell nivå i tal och skrift.

Vi erbjuder

Du erbjuds att jobba på ett välmående bolag som tar hand om sin personal. Det är viktigt för oss att alla trivs och har ett utvecklande stimulerande arbete. Vi värdesätter en arbetsplats där det är högt i tak med en familjär stämning, bra sammanhållning som främjar det goda samarbetet. Som medarbetare på Zitac Solutions får du arbeta i en snabbrörlig miljö i team tillsammans med kollegor med lång erfarenhet inom vår nisch och djup teknisk kompetens. Stort utrymme för idéer och förslag ges och du har goda möjligheter att påverka din roll. Zitac Solutions värdesätter kompetensutveckling högt och interna utbildningar varvas med kompetensöverföring kollegor emellan.

Din roll

En arbetsdag som Säljare hos Zitac Solutions präglas av stor variation och ställer krav på högt ansvarstagande där du driver dina egna affärer framåt. Du kommer framför allt att ansvara för att hitta, söka upp och bearbeta nya kunder, men också ta hand om och förvalta befintliga kunder. Du planerar själv dina arbetsdagar utifrån tydligt uppsatta mål och kommer jobba i tätt samarbete med VD, projektledare och konsulter.

Om Zitac Solutions

Zitac Solutions är ett dynamiskt, entreprenörsdrivet bolag sprunget ur ett stort teknik- och marknadsföringsintresse, som levererat digitala lösningar som människor älskar i snart 20 år. Dina kollegor blir, förutom marknad och säljroller, konsulter inom design, Digital Asset Management (DAM), Product Information Management (PIM) samt projektledare. Vi delar kontor och samarbetar tillsammans med vårt moderbolag, Zitac Consulting, som verkar inom IT-branschen. Vi är totalt ca 65 anställda och finns på fem orter i Sverige med en gemensam omsättning på drygt 133 milj. 2021.


 

 

Är du vår nästa Account Manager?

Vi behandlar ansökningar löpande. Skicka därför in din ansökan och hör av dig till oss redan idag!

Mejla in din ansökan till:

info@zitacsolutions.se

För mer information och frågor om tjänsten, kontakta VD Christer Hermansson.

christer.hermansson@zitacsolutions.se

Tel: +46 (0)706 18 71 30

Christer Hermansson

VD