Vi har valt att samarbeta med några av de största och främsta plattformarna inom digital marknadsföring och e-handel. Här kan du läsa mer om våra partners och plattformar.

DAM och PIM

Bynder DAM

Bynder

Bynder är en branschledande, molnbaserad lösning för organisationer som önskar en enkel lösning för att hantera allt digitalt innehåll.

Canto DAM-system

Canto

Canto kombinerar effektiv hantering av digitala tillgångar med ett intuitivt gränssnitt som alla kan använda. Hette tidigare Canto Cumulus.

Sales Layer PIM logo

Sales Layer

Sales Layer är världsledande inom PIM-system. Effektiviserar hanteringen av er data inför publicering i era distributionskanaler. Rätt information i rätt kanal.

Webb och E-handel

Litium-Logo_Blue

Litium

Litium är en komplett e-handelsplattform som innehåller allt man behöver för att komma i gång med försäljning online; CMS, PIM och e-handel.

BigCommerce E-handelsplattform

BigCommerce

Open SaaS-plattform som kan skala snabbt med ditt företag från miljoner till miljarder. Används av över 80 000 kunder globalt inom B2B och B2C.

WordPress CMS webbplattform

WordPress

Ett av världens mest använda CMS-verktyg. Enkelt att använda och har obegränsade utvecklingsmöjligheter. Open Source och kostnadsfri licens.

WooCommerce E-handel

WooCommerce

En e-handelsplattform och insticksmodul till WordPress. Open Source e-handelsplugin för WordPress.

Digital marknadsföring & design

EasyCatalog grafisk katalogproduktion

EasyCatalog

Ett plugin till InDesign. Verktyg för smartare och snabbare katalogproduktion. Slipp manuell hantering av produktdata.

2imagine grafisk produktion

2imagine

För enkel hantering av grafiska mallar. Webbaserat verktyg för grafisk produktion, som kan publiceras ut till verksamheten och återförsäljare.

Mailchimp e-postmarknadsföring

Mailchimp

En molnbaserad plattform för e-postmarknadsföring. En tjänst som används för att skapa, skicka och spåra e-postkampanjer. En av de stösta plattformarna för e-postmarknadsföring.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad

Tycker du det är krångligt att fylla i formulär?
Ring eller maila oss istället.

Tel: 031-709 61 90

Mail: info@zitacsolutions.se