Är du vår nya systemutvecklare?

Jobbar du idag som systemutvecklare och känner att du är redo för nya utmaningar och vill gå mer mot specialist? Zitac Solutions växer och nu behöver vi utöka med fler spelare i vårt team.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ingå i ett starkt och kunnigt team och vill ta vår leverans till nya höjder. Som konsult hos oss får du en betydande roll i våra kunders digitaliseringsresa och du deltar under hela projektet, från inledande diskussion med kund till leverans. Rollen innefattar främst införande, förvaltning och utveckling av ledande Digital Asset Management-system på marknaden. Du kommer även bidra i affärsutveckling av våra tjänster. För oss är det självklart att du deltar i konferenser och utbildningar inom området.

Du kommer ingå i ett erfaret team med stor möjlighet att dela och utveckla idéer tillsammans.
Du kommer att ingå i en dynamisk organisation och vara en del i vår fortsatta tillväxt.

 

Vilka är vi?
Zitac Solutions är ett företag inom IT-& reklambranschen. Vi erbjuder våra kunder stöd i deras transformation från analog till digital kommunikation och försäljning. I samarbete med ledning, marknad och säljorganisation inför vi teknik och stödsystem som förbättrar organisationens möjligheter till digitalisering och effektivare arbetssätt.

Sitter du idag som systemutvecklare och känner att du är redo för nya utmaningar och vill gå mer mot specialist? Zitac Solutions växer och nu behöver vi utöka med fler spelare i vårt team.

Utöver våra konsulttjänster levererar vi systemlösningar inom DAM (Digital Asset Management), PIM (Product information Management), webb & e-handel, Web2Print, katalogproduktion och kommunikationsmaterial. Vi arbetar tillsammans med vårt moderbolag Zitac Consulting, som verkar inom IT-branschen och totalt är vi 50 anställda i koncernen och finns idag på fem orter i Sverige.

 

Intresse för teknik
På Zitac Solutions blir du en del av ett team med ett stort teknik och digitaliseringsintresse. Du kommer att jobba med designers, DAM-specialister, systemutvecklare och projektledare som alla brinner för att hitta de bästa lösningarna.


För att lyckas hos oss i en konsultroll anser vi att du behöver ha följande personliga egenskaper:

Engagemang: Du känner naturligt ett engagemang för de uppgifter du tar till dig
Glädje: Du brinner för att leverera framgångsrika lösningar till nöjda kunder
Struktur: Du är bra på att planera ditt arbete och levererar det du lovat i projekt
Vetgirighet: Du är trygg i din kunskap och du trivs med att löpande lära dig nya lösningar och områden

 

Krav

·         Du är högskoleutbildad inom systemvetenskap eller liknande
·         1-5 års erfarenhet av systemutveckling
·         Du är kompetent inom .net, Node.js eller PHP
·         Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
·         Din sociala förmåga väger tungt då vi dagligen har kontakt med kund

 

Meriterande

·         Arbetat med DAM och är förtrogen med införande av system och processer i kunders organisationer och/eller utvecklat och implementerat PIM, Webb eller e-handelslösningar.
·         Är bekväm i en konsultroll och van att arbeta i strukturerade projekt.

 

Du erbjuds
En trivsam och utvecklande arbetsplats där det är högt till tak och en familjär stämning. Låter detta intressant? Hör av dig till oss! Sista dag för ansökan är 30 september. Intervjuer genomförs allt eftersom ansökningar kommer in. Skicka din ansökan till: christer.hermansson@zitac.se

Vill du veta mer?

Kontakta Christer Hermansson för frågor.

Christer Hermansson

VD