Tillsammans skapar vi framgångsrika digitala lösningar

Vill du införa teknik och stödsystem som förbättrar organisationers möjligheter till digitalisering och effektivare arbetssätt? Zitac Solutions växer och vi är självklart intresserade av fler duktiga personer till vårt team. Vi är ett passionerat team av yrkesverksamma som är dedikerade till att leverera toppmoderna lösningar för våra kunder. Med en mångsidig portfölj av projekt inom olika branscher erbjuder vi en stimulerande miljö där din kreativitet och expertis kan blomstra.

Är du vår nya stjärna i teamet och vill skina tillsammans med oss? Hör av dig till oss med din ansökan, så kontaktar vi dig inom kort.

Några områden vi gärna blir fler inom:

Account Manager

Har du förmågan att inspirera och engagera? Har du erfarenhet av försäljning inom IT och B2B? Är du ansvarstagande och vill vara med och utveckla vår tillväxt och driva vår försäljning framåt i Norden – och samtidigt ha riktigt kul på jobbet? Då skulle du passa bra hos oss och trivas i vårt team.

Lediga tjänster hos Zitac Solutions
Lediga tjänster hos Zitac Solutions, vårt team

Fullstackutvecklare

Som Fullstackutvecklare hos oss kommer du att ta en central roll i att designa, utveckla och implementera både front-end och back-end komponenter av våra system. Du kommer att arbeta nära vårt team av designers och utvecklare för att säkerställa sömlösa och imponerande användarupplevelser. Du landar hellre in i back-endutvecklingens underbara värld, men har god förståelse för att både front- och -backend är lika viktiga och behövs för att lösa kundens behov.

Vi är ett passionerat gäng som älskar att lösa komplexa problem och leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Webbutvecklare

Är du en kreativ och skicklig webbutvecklare som brinner för att skapa sömlösa online-upplevelser? Som webbutvecklare hos oss kommer du bland annat arbeta med front-end och back-end-utveckling inom e-handel, webb och integrera dessa med andra kringliggande system såsom DAM och PIM m fl.

Sök till vårt team på Zitac Solutions. Tillsammans skapar vi framgångsrika digitala lösningar.

Är du vår nya stjärna i teamet?

Zitac Solutions växer och vi är alltid intresserad av fler personer till vår grupp. Vill du införa teknik och stödsystem som förbättrar organisationers möjligheter till digitalisering och effektivare arbetssätt? Vill du ingå i ett team med stor möjlighet att påverka din vardag och utveckla idéer med en kreativ höjd tillsammans?

Om du inte hittar en rollen som passar dig för tillfället, kontakta oss gärna ändå med din spontanansökan. Vi vill lära känna dig!

Account Manager

Har du förmågan att inspirera och engagera? Har du erfarenhet av försäljning inom IT och B2B? Är du ansvarstagande och vill vara med och utveckla vår tillväxt och driva vår försäljning framåt i Norden och samtidigt ha riktigt kul på jobbet? Då kan den här rollen vara något för dig.

Läs mer

Fullstackutvecklare

Just nu söker vi en fullstackutvecklare och får du välja fritt landar du hellre in i back-endutvecklingens underbara värld, men har god förståelse för att både front- och -backend är lika viktiga och behövs för att lösa kundens behov.

Läs mer

Webbutvecklare

Just nu söker vi en ny digital stjärna! Som webbutvecklare kommer du bland annat arbeta med backend- & frontend-utveckling inom e-handel, webb och integrera dessa med andra kringliggande system såsom DAM och PIM mfl.

Läs mer

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad

Tycker du det är krångligt att fylla i formulär?
Ring eller maila oss istället.

Tel: 031-709 61 90

Mail: info@zitacsolutions.se