Är du vår nya stjärna i teamet?

Zitac Solutions växer och vi är alltid intresserad av fler personer till vår grupp. Vill du införa teknik och stödsystem som förbättrar organisationers möjligheter till digitalisering och effektivare arbetssätt? Vill du ingå i ett team med stor möjlighet att påverka din vardag och utveckla idéer med en kreativ höjd tillsammans?

Om du inte hittar en rollen som passar dig för tillfället, kontakta oss gärna ändå med din spontanansökan. Vi vill lära känna dig!

Account Manager

Har du förmågan att inspirera och engagera? Har du erfarenhet av försäljning inom IT och B2B? Är du ansvarstagande och vill vara med och utveckla vår tillväxt och driva vår försäljning framåt i Norden och samtidigt ha riktigt kul på jobbet? Då kan den här rollen vara något för dig.

Läs mer

Fullstackutvecklare

Just nu söker vi en fullstackutvecklare och får du välja fritt landar du hellre in i back-endutvecklingens underbara värld, men har god förståelse för att både front- och -backend är lika viktiga och behövs för att lösa kundens behov.

Läs mer

Webbutvecklare

Just nu söker vi en ny digital stjärna! Som webbutvecklare kommer du bland annat arbeta med backend- & frontend-utveckling inom e-handel, webb och integrera dessa med andra kringliggande system såsom DAM och PIM mfl.

Läs mer