För användarvänliga och anpassningsbara lösningar

Vi är specialister på WordPress och brinner för att utveckla de bästa webbplatserna för våra kunder. Våra utvecklare och designers utvecklar teman helt anpassade efter er verksamhet och erbjudanden.

Om ni hellre vill hjälper vi er att specialanpassa färdiga WordPress-teman, och om ni skulle sakna någon funktion kan vi bygga det åt er. Vi levererar riktigt bra webblösningar och tror på personlig service. Tillsammans tar vi reda på vad som är bäst för er, sätter upp mål och syfte för er nya hemsida.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Zitac Solutions hjälpte oss designa om och implementera en modern WordPress-site och bygga upp vår LinkedIN-närvaro. Detta har avsevärt förbättrat vår förmåga att utnyttja kontent-marketing i vår lead-generering och ökat vår synlighet markant digitalt.

Pär Johansson, VD RoRo International

Vad är WordPress?

Första versionen av WordPress släpptes 2003 och utvecklades till en början som ett bloggverktyg, men har sedan dess utvecklats till att bli ett av världens mest använda CMS, det vill säga ett system för att administrera innehållet på en webbplats men även för att presentera det.

WordPress är open source vilket innebär att källkoden ständigt utvecklas av personer som brinner för WordPress. Licensen är kostnadsfri för alla och får installeras och modifieras fritt.

Integrationer

Det som främst skiljer oss från andra traditionella webbleverantörer är vår förmåga att bygga integrationer. I detta är vår breda IT-kompetens inom infrastruktur till stor nytta, vilket innebär att vi levererar en lösning som är kostnadseffektiv att äga och att underhålla.

Vi hjälper er med

  • Backup av sajt och databas
  • Utbildning och coachning
  • Plugin- och Blockutveckling
  • Specialanpassningar av barnteman
  • Översättning av WP-siter
  • Löpande uppdateringar och underhåll
  • Köra databasoptimeringar
  • Rensa hackade sidor

Kontakta vår expert:

Anna Claesson
Projektledare e-handel och marknadsföring

Kontakta mig