Litium är den ultimata e-handelslösningen för både B2B och B2C

Litium är den kompletta e-handelsplattformen som innehåller allt ni behöver för att komma i gång med er försäljning online. Vi erbjuder Litium CMS, Litium PIM, kampanjhantering, orderhantering, hosting och mycket mer. Det går att köra hela lösningen eller frikoppla delar av den. Välj vårt CMS eller kör headless, det är helt upp till er.

Det spelar ingen roll vilken bransch eller vilken typ av produkt ni vill sälja. Skapa engagerande kundupplevelser samt skala verksamheten och prestandan sömlöst och globalt i en flexibel molnplattform. Med Litium är allt möjligt och enkelt.

Litium-Logo_Blue

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Enkelt att komma igång

Genom att kombinera snabbhet och flexibilitet erbjuder Litium det bästa av två världar. Litium har inga begränsade funktioner som en SaaS-lösning annars kan ha och ingen öppen källkod används. Med Litium får du helt enkelt en komplett lösning som anpassas efter dina behov.

Använd Litium’s Accelerator för att snabbt börja sälja era produkter och sänka er TCO. Vi använder alla best practices för hur en e-handel ska se ut och fungera.

Litium fungerar lika bra för B2B, B2C och B2B2C. Fler än 200 företag inom olika segment med helt olika utmaningar har idag Litium.

Headless eller komplett svit?

Litium är en komplett svit som innehåller CMS, PIM och e-handel. Plattformen är även redo att användas ”headless” genom ett API. Du kan också implementera en snabb go-to-market strategi genom vår storefront accelerator. Oavsett vad ni väljer erbjuder vi ett stort urval för alla olika scenarier.

Headless & traditionellt CMS

Multi-Storefront funktionalitet

Möjlighet till omnikanal-försäljning

Anpassningar för både B2B och B2C

Litium Partner

Vi är officiell partner till Litium. Våra utvecklare och webbdesigners hjälper er med allt från design och integrationer, till konsulting. Vi hjälper er att bygga allt från början eller optimera er befintliga handelsförsäljning och digitala marknadsföring. 

Litium-Logo_White

Kontakta vår expert:

Anna Claesson
Projektledare e-handel och marknadsföring

Kontakta mig