B2B eller B2C?

Oavsett om du säljer B2B eller B2C möter och förstår vi dina behov i val av teknik, strategi, marknadsföring och arbetssätt.

Utvecklare & designers

Tillsammans har vi flera års erfarenhet av att bygga, designa och integrera e-handel och webb.

Rätt teknik och målsättning

I en värld i ständig förändring guidar vi dig i djungeln av alla beslut kring teknik och kostnadseffektivitet. Och skapar en plan framåt.

Stolt leverantör till

För sömlösa köpupplevelser

Dagens e-handel handlar om att vara synlig, tillgänglig och relevant och att välja webbplattform eller e-handelslösning kan kännas svårt. Med fokus på helhet, anpassning och utgångsläge, tar vi fram e-handelslösningar som ger era kunder en smidig och sömlös köpupplevelse.

Därför skall ni välja oss som e-handelspartner

Med oss som partner får du en e-handel som är flexibel, enkla att växa med, användarvänlig och säker. Vi skapar skräddarsydda lösningar baserade på BigCommerce eller WordPress, beroende på hur era behov ser ut.

webb_development

Design och användarupplevelse

En viktig del för att er e-handel ska tilltala era kunder och leda till fler affärsmöjligheter är design och användarupplevelse. Detta lägger vi fokus på. Vårt team med designers och utvecklare har en lång bakgrund inom design och anpassar varenda detalj för att skapa rätt känsla för er och era besökare.

Hög konverteringsgrad

Oavsett vilken plattform, B2B eller B2C, utvecklar vi digitala lösningar med hög konverteringsgrad som ger rätt förutsättningar att förverkliga era tillväxtmål. Våra utvecklare och webbdesigners hjälper er att bygga en framgångsrik e-handel med lösningar som ersätter tidskrävande manuellt arbete, anpassade för dagens marknad.

Vi vill bygga relationer inte projekt

Dagens e-handel eller webb handlar om att vara synlig, tillgänglig och relevant och att välja webbplattform eller e-handelslösning kan kännas svårt. Med fokus på helhet, anpassning och utgångsläge, tar vi fram lösningar som ger era kunder en smidig och sömlös köpupplevelse online och som hanger ihop med den fysiska världen.

Litium

Litium är e-handelsplattformen som innehåller allt man behöver för att komma i gång med försäljning online. CMS, PIM, kampanjhantering, orderhantering är bara några delar i detta system. Med Litium får du helt enkelt en komplett lösning som anpassas efter era behov. Litium fungerar lika bra för B2B, B2C och B2B2C.

Läs mer om Litium

Litium-Logo_Blue

BigCommerce

Vi är stolt partner till BigCommerce som används av över 80 000+ kunder globalt inom B2B & B2C. Bygg upp din e-handel på en Open SaaS-plattform som kan skala snabbt med ditt företag från miljoner till miljarder.

Läs mer om Big Commerce

Certified Partner

WordPress

En av världens mest populära webbplatsbyggare. Vi bygger en snygg, proffsig och skräddarsydd hemsida i WordPress. Enkelt att använda och har obegränsade utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om WordPress

WooCommerce

WooCommerce är en e-handelsplattform som är en insticksmodul till WordPress. Uppskattningsvis över 4,4 miljoner webbplatser använder idag WooCommerce.

WooCommerce E-handel
Kundcase
Webdesign

RoRo International stärker varumärket online

Genom en uppdaterad design, aktuellt content och know-how artiklar har vi skapat förutsättningar för RoRo International att etablera sig som en expert inom sitt område och en marknadsledande leverantör av lasthanteringsmaterial, där de enkelt kan uppdatera innehållet i WordPress.

Läs mer om uppdraget

Nyfiken på mer?

Om du redan nu vill veta mer om hur vi kan hjälpa er med er e-handel och webb, kan du skriva till oss genom vårt kontaktformulär.

Kontakta vår expert:

Anna Claesson
E-post: anna.claesson@zitacsolutions.se

Kontakta oss