För enkel hantering av grafiska mallar

Vill du uppdatera information i ert grafiskt material utan att behöva besvära marknadsavdelningen? En lätt ändring men du saknar rätt program? 2imagine är ett webbaserat verktyg som marknadsavdelningen förser med grafiska mallar, som sedan kan publiceras ut till verksamheten och återförsäljare.

Med en editor kan slutanvändaren anpassa, dela och samarbeta kring grafiska mallar samtidigt som företagets profil är säkrad. Med 2imagine går det snabbt att uppdatera marknadsmaterial för webb och tryck utan att ha Adobe Creative Suite.

Läs mer om 2imagine:

Varför använda 2imagine?

Med 2imagine blir det lättare anpassa marknadsmaterial för fler i organisationen samtidigt som den grafiska profilen säkras.

Vem behöver 2imagine?

En organisation där den grafiska produktionen upplevs som en trång sektor och där verksamheten sker på lokala marknader som behöver informationen på olika språk. Även företag som har anläggningar/återförsäljare som själva kan anpassa erbjudandet utan att behöva gå via marknadsavdelningen.

Vilket material kan skapas i 2imagine?

2imagine skapar PDF-filer som är optimerade för e-post och webb och högupplösta filer som kan att skrivas ut eller skickas direkt till tryck.

2imagine logo

Revolutionerande print-workflows i Adobe InDesign

Upptäck nya möjligheter att samarbeta och automatisera den grafiska processen. Här kan du läsa mer om 2Imagine: 

Hur hjälper vi dig?

Vi är återförsäljare för 2imagine i Sverige och samarbetar tätt med utvecklarna för att på bästa sätt kunna stötta er organisation. Ta kontakt med oss för en demo så berättar vi gärna mer om hur detta verktyg kan hjälpa er verksamhet.

2Imagine SaaS

Med hjälp av 2imagines SaaS tjänst så kommer ni snabbt igång och håller systemet uppdaterat.

2Imagine on prem

För stora organisationer med mycket starkt behov av lokala integrationer och hög prestanda till befintliga mediabanker är en on prem lösning det bästa alternativet.

Andra lösningar

För att optimera er verksamhet.