Nyheter & Event

Våra event är till för dig som vill bli inspirerad till att tänka nytt och få djupare insikter kring ämnesområdet. Vi har ofta med gästtalare från våra leverantörer samt nyckelpersoner hos våra kunder. Det är ett bra tillfälle att nätverka med andra kunder och höra deras funderingar. Vi har både fysiska event på plats samt digitala event som spelas in i Zitacs studio.

Här hittar du alla våra artiklar

Nyheter & Artiklar

Här hittar du senaste nytt om Zitac. Våra konsulter delar även med sig av sina kunskaper och erfarenheter i artiklar. Våra artiklar är till för att hjälpa dig fördjupa dig inom det ämnesområde du är intresserad av att lära dig mer om.

Här hittar du alla våra artiklar

Blogg

Här hittar du alla våra blogginlägg inom digitala verktyg för e-handel och webb. Ta del av alla våra intressanta inlägg, så får du koll på nyheter och annat som händer i branschen.

Här hittar du alla våra artiklar

Guider

Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper. Ta del av våra guider som våra egna konsulter har författat.

Här hittar du alla våra artiklar