Är du vår nästa lagspelare?

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens digitala lösningar, utmana och utmanas av dina kollegor för att driva utvecklingen framåt samt ha riktigt kul på jobbet!  Som utvecklare på Zitac Solutions kommer du bland annat arbeta med backend- & frontendutveckling i projekt inom e-handel och webb och integrera dessa med andra kringliggande system såsom DAM och PIM mfl. Beroende på din kompetens och ditt intresse finns det stora möjligheter att påverka vart ditt fokus ska vara.

Uppdragen varierar i storlek och det ges stor frihet att komma med egna idéer och förslag på lösningar. Din sociala förmåga väger tungt tillsammas med din yrkesskicklighet. Vi tror att du har en yrkesinriktad utbildning inom webbutveckling, alterntivt att du gått på högskola med erfarenhet inom webbutveckling och e-handel. Du är van att arbeta i projekt och är initiativrik, hjälpsam och lyhörd som person. Fördel är också om du har erfarenhet och förmåga att se kundens hela utvecklingspotential och är proaktiv i val av tillvägagångssätt för att även kunna tillgodose kundens behov.

 

Din bakgrund

Du har troligen en utbildning inom webb och systemutveckling och jobbar idag som utvecklare inom, PIM, e-handel och integrationsutveckling. Du har erfarenhet och/eller ser fördelar med att vi erbjuder lösningar som baserar sig på olika SaaS-tjänster och vill vara med och utveckla nästa generations plattformar för våra kunder.

Du ser dig själv som en fullstackutvecklare och rör dig obehindrat eller med djupare kunskap inom C#.net, GraphQL, Node.js, JSON, XML, RESTful API, HTML, CSS React, Angular, Vue och JAVA-script. Om du får välja landar du hellre in i back-endutvecklingens underbara värld, men har god förståelse att både front- och -backend är lika viktiga och behövs för att lösa kundens behov. Du har en ambition att skapa professionell kod och har god praxis inom webstandard och responsiv design. Det är en fördel om du har erfarenhet av hur du ska optimera en lösning, för att maximera tillgänglighet och prestanda.

 

Vi erbjuder

Du erbjuds att jobba på ett välmående bolag som tar hand om sin personal. Det är viktigt för oss att alla trivs och har ett utvecklande stimulerande arbete. Vi värdesätter en arbetsplats där det är högt i tak med en familjär stämning och bra sammanhållning. Som medarbetare på Zitac Solutions får du arbeta i en snabbrörlig miljö i team tillsammans med kollegor med hög teknisk kompetens. Stort utrymme för idéer och förslag ges och du har goda möjligheter att påverka de lösningar vi bygger till våra partners. Zitac Solutions värdesätter kompetensutveckling högt och interna utbildningar varvas med kompetensöverföring kollegor emellan.

 

Om Zitac Solutions

Zitac Solutions är ett dynamiskt, entreprenörsdrivet bolag sprunget ur ett stort teknik- och marknadsföringsintresse, som levererat digitala lösningar som människor älskar i snart 20 år. Dina kollegor blir, förutom utvecklare, -konsulter inom design, Digital Asset Management (DAM), Product Information Management (PIM) samt projektledare och säljare.Vi delar kontor och arbetar tillsammans med vårt moderbolag, Zitac Consulting, som verkar inom IT-branschen. Vi är totalt ca 65 anställda och finns på fem orter i Sverige med en gemensam omsättning på drygt 133 milj. 2021.

 

 

Låter detta intressant?

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka därför in din ansökan till oss redan idag!

Maila in din ansökan till:
christer.hermansson@zitacsolutions.se

För mer information och frågor om tjänsten kontakta VD Christer Hermansson.

Christer Hermansson

VD